Röka fisk

Inatt har B suttit ute och passat röken. Han har rökt laxfileér, 15 st tror jag. Jag satt ute från och till, till halv tre när det började ljusna vid horisonten. Det är en konstig dag idag, han ligger och sover än och klockan är snart halv två på em. 
Jag har suttit ute en stund i paviljongen och druckit kaffe och läst en bok som kanske är bra. Jag har inte kommit tillräckligt långt än för att kunna avgöra det. Vi får väl se hur det blir med det.
Jag gick en lite runda i trädgården och såg att krusbärsbusken hade små krusbär redan. Likaså svartvinbärsbusken hade små gröna kart och det är fortfarande maj. 
Potatisblasten har iallafall kommit upp ganska bra och det ska bli så himla gott med nypotatis till midsommar, som jag hoppas. Mandelpotatis blir det i år.
 

Kommentarer:

1 CS:

Det är väldans tidigt överallt numera.. Här är allt i full gång fast det är minst tre veckor för tidigt.. så man undrar ju hur det ska gå med skafferiet där ute.. överlever bären kan jag undra.. ja vem vet.. vi får se när den dagen kommer!
Hoppas du är bättre i ryggen och att laxen smakade mums
kramis

Kommentera här: