Rödbetsjuice

Idag fick jag reda på att Rödbetsjuice är bra mot fibrovärk också, inte bara bra mot blodtycket. Tänk så det kan bli. Jag har några flaskor hemma och gott är det så det är bara att dricka. Jag har även gurkmejakapslar och nyponpulverkapslar så herreminje vad jag ska må bra. Det gäller bara att ta dom. Jag har ju ADHD också så det är inte säkert jag kommer ihåg att ta dom eller helt enkelt inte ids ta dom. Jag kanske ska börja med conzerta igen, så jag får lite fokus på tillvaron. 
Och så har jag medeciner för hjärtat, då jag hade en hjärtinfarkt för några år sen och inte kan jag sluta med östrogenet för jag har värsta sortens vallningar och har haft sen jag kom i klimakteriet för ca 12 år sen. Jag försöker med jämna mellanrum att sluta, men får börja igen efter några veckor. 
Tänk när jag var ung, då avskydde jag att ta medeciner och hoppades att jag skulle få en ålderdom utan sådant, men ack vad jag bedrog mig.
En bild
 
Såhär vacker har vår gryta varit i sommar. Tyvärr var hänglobelian slut när vi skulle köpa så det fick bli dom här vita kantblommorna. Inte lika vackert som lobelian tyvärr, men vad gör man. Under grytan låg alltid Berit, vår katt som gick bort i vintras. Hon blev 17 år. Vi får se om Simon hittar dit när han börjar vara ute. Det är vår nya kissekatt. Han är 5 månader nu och ska snart kastreras. Ja, om några veckor, vi vill ju inte att det ska bli några komplikationer om vi gör det för tidigt. Han är en riktig sötnos och en vilde emellanåt. Det är en enorm skillnad på honor och hanar när det gäller katter. 
Men visst är han söt där han ligger, man kan inte tro att han kan bli en sån pain i the ass ibland.