Surt efter

Japp, det gör det, kommer surt efter.
I förrgår mådde jag så himla bra, jag grejade och donade, dammade och sorterade, tvättade och tumlade två maskiner och plockade undan kläderna. Jag tänkte ju också att jag håller på så länge jag kan för det kommer nog surt efter. vilket det också gjorde.
Igår mådde jag piss. Jag tvättade en tredje maskin som jag tog reda på, men jag flåsade när jag gick upp för trappan och fick hämta andan när jag kom upp. 
Senare frammåt kvällskvisten började det göra ont överallt och hjärnan kändes som bomull. 
Idag har jag också ont, men ska iväg och äta lunch med maken och sen iväg och hämta grejer på medecinmott för urinmätningen som jag ska göra på söndag. Tänkte åka och handla lite också.
Så länge det bara är värken så kan jag ignorera den, men när tröttheten sätter in blir det svårare, för den är förödande. Då är det bara att gå och lägga sig och sova en stund. Jag håller tummarna.
Det regnar ute, det ska inte regna nu, inte så länge snön ligger.
 

Kommentarer:

1 CS:

Usch det där känner jag igen! Jag tycker inte jag är människa längre pga tröttheten och orkeslösheten. Hoppas nu att du tog dig igenom dagen och att den blev fin. Här ligger det snö kvar så inga blomknoppar så långt mitt ögat kan se här i alla fall.
Kramis

Kommentera här: