Malignt Melanom och Sjögrens syndrom

Jaha, nu är det igång.
Jag har varit hos läkaren och hon har tagit bilder på mitt märke på ryggen. Först ville hon skära bort det och skicka på analys, men när hon fick veta att jag var nervös för det så sa hon att hon kunde ta bilder och skicka iväg till Västerås. Om dom tyckte att det behövdes så skulle jag bli kallad dit för provtagning, men dom är duktiga på att bedöma efter bilder. Nu väntar jag på att dom ska höra av sig.
Så har medecinmottagningen ringt och jag ska iväg dit för att få grejer så jag kan mäta urin i ett dygn. Det ska lämnas in måndag morgon kl 8:00 och då ska det tas en massa blodprover för Sjögrens Syndrom. Mamma hade det och hon utvecklade cancer. En liten procent med SS kan göra det och det låter inte lockande. Tre månader tog det efter dom ställt diagnosen tills hon gick bort, så det gick fort.
Det känns iallafall skönt att man tas på allvar äntligen.
Jag har även fått antiinflammatoriskt och smärlindrande tablett mot smärtan i min tennisarm som jag haft ont i sen i juli förra året. Kanske den blir bra också.
Och så fick vi hem vår nya tumlare idag. Den vi hade förut har vi haft sen vi gifte oss år 2001 och det var ingen kondenstumlare, utan man var tvungen att lägga ut en slang genom fönstret där avrinningen skedde. Hur dum får man bli att man köper en sån. 
Att pollensäsongen har börjat märks med all önskvärd tydliget. Jag nyser och nyser hela dagarna och såhär kommer det väl att fortsätta hela sommaren. Isch
Känner mig ändå positiv, mår lite bättre och har en hel del energi nu en period och jag ska försöka göra så mycket som möjligt medan det varar.
 
 

Kommentarer:

1 C. S:

Så skönt att de har tagit dig på allvar och kollar upp dig ♥
Kramen

Kommentera här: