Jahapp

Så var det fredag och jag ska åka iväg på stan. Tänkte fara iväg till Maxi och handla lite. Jag har inte gjort nån lista men vi får besök av yngsta sonen med familj den 12 juli och dom ska stanna några dagar, så det gäller att bunkra upp. Dom är såna att dom äter lagat mål mat två gånger om dan också och det gör aldrig vi, så det gäller att bunkra upp nudå och ha fantasi på vad man ska laga. Tjejen har matallergi också vilket man får ta med i beräkningen, både mjölk och ägg. Hoppas det blir bra väder så man kan grilla mycket, men dom det ser ut nu så vette katten.
Just nu är dom på Böda strand och tältar. 
 

Att blogga

Just nu sitter jag ute i trädgården och bloggar på min iPad. Har tänkt länge på att försöka med det, och det går ju utmärkt. Jag behöver inte sitta inne vid datorn för det. 

Det var lite kallt i fm så jag velade hit och dit, men till slut gjorde ja iordning min picnickorg och gick ut och satte mig. Jag sitter fortfarande kvar och klockan är snart tre. Har läst ut min bok och spelat en del Hay Day. Druckit kaffe med smörgås och ätit Yoggi skogsbär.
Kan undra om jag kan lägga ut bilder härifrån, det borde gå så jag ska försöka. Det går, men tydligen bara dom bilder jag redan lagt ut. Jag får forska vidare.