Varför, om jag gör.

Frågan är, ska jag gå på begravningen eller ska jag inte? Varför gör jag det isåfall? Vem är jag lojal mot? Vem bör jag vara lojal mot? 
Man bör gå på sina föräldrars begravningar. Visst bör man det. Men om ens föräldrar har gjort en illa under hela livet. Om jag skulle gå på pappas begravning så skulle det inte va av kärlek eller lojalitet mot honom eller nån annan. Absolut inte mot mig själv. 
Varför satt jag igår och försökte nå olika personer och berätta att pappa är död. Hans bror t ex och mina två brorsöner, varav jag fick tag i den ena. 
Min syster har ju inte berättat för den släkten som är utanför hennes familj. Men har jag nån skyldighet att göra det? 
Det är nåt gammalt som sitter i, att man ska gå efter protokollet. Man SKA kontakta alla släktingar och vänner när någon dör. För att hedra den döde då eller? Men varför ska jag hedra honom. Han som har trasat sönder mig innifrån och ut i hela mitt liv.
Många frågor är det. Många frågor som jag försöker hitta nåt svar på. 
 

Kommentarer:

1 CS:

Hoppas du kommer till ro med hur du gör vännen <3
och behöver du surra av dig så finns jag på mobilen
kramisar

2 Karin:

Nu har det gått en vecka sedan du skrev, och du har kanske kommit till något beslut. Ingen ska råda dig, och det finns inga måsten, du får känna efter själv. Hur du än gör, så hoppas jag att det blir bra för dig!
Var rädd om dig!
Kramar Karin

Kommentera här: