Skäms

Skäms syster, skäms. Du har än en gång visat vad du går för. När jag pratade med pappa om att du och jag var ovänner och varför, så vill han inte ta parti för du bor ju i samma stad som han och skulle ta hand om honom, så han valde bort mig. Jag har alltid kommit i sista hand när det gäller oss syskon och nu satte jag ner foten. Jag klippte helt enkelt av banden.
MEN, nog kunde du ha hört av dig när pappa gick bort. Han gick bort i lördags, fick jag höra av min son från Växjö som sett det på hans facebooksida. Jag var inte "vän" med pappa på facebook, men mina barn var. Han såg att din dotter lagt ut en bild på hans dödsbädd, där det vita lakanet syntes och en bukett röda rosor och hon skrivit att han skulle lämna ett stort tomrum efter sig.
Ja, han lämnade ett tomrum även hos mig, när han valde bort mig för 6 år sen. Men ilskan har hållit mig uppe.
Nu är det plötsligt sorg. Jag sörjer att han aldrig sa förlåt. Jag sörjde den far jag trodde jag hade ända tills jag var 13-14 år då han kom hem från Cypern där han varit FN-soldat i ett halvår. Han var en helt annan person. 
Jag sörjer ett helt liv som kunde varit annorlunda om jag haft föräldrar som visste vad moral var. 
Han är död nu. Idag är det onsdag, han gick bort i lördags och du har inte hört av dig. Så egentligen ska jag inte veta nånting. Jag antar att jag får ett brev från begravningsbyrån eller nån boupptecknare. 
Men så du vet, så numera finns ingen återvändo. Nu är det avklippt. Så även om du går till AA och gör dom 12 stegen, så vill jag aldrig träffa dig och lyssna på ditt brev till anhöriga. Inte för att jag tror att du nånsin kommer att göra det, men änså. Jag behöver skriva det här och få det ur mig. Du finns inte mer för mig. 
/Din syster
 
 

Kommentarer:

1 CS:

Du käre tid! Inlägget tog helt andan ur mig! Hur kan någon göra nåt så ondskefullt och hur går man vidare i nåt sånt här tänker jag... Jag är helt mållös och känner verkligen med dig vännen. Hoppas verkligen att du kan finna ett sätt att hantera detta, släppa och gå vidare <3
Många varma kramar till dig

2 Deisy:

Jadu, lätt är det inte men jag jobbar på det.

Kommentera här: