Varför vela?

Nu är det dags att sluta vela och hoppa upp på hästen och rida in i solnedgången, eller varför inte soluppgången istället.
Jag var på ett gym igår och skaffade mig en pt. Han var min sjukgymnast för flera år sen så han känner till mig. Dock inte vad som hänt senaste åren. Nu ska jag iallafall börja träna med övervakning så jag gör allting rätt. 
Jag fick börja med att cykla en stund igår, vilket inte blev så länge med mina otränade ben. Jag ska dit på onsdag igen och då ska jag ha träningskläder med mig och då ska jag få känna på lite andra redskap. Det känns tryggt att han tar det lugnt med mig.
I onsdags hade vi matlagning på viktgruppen på Hälsocenter. Jag hade inte ätit lunch före och jag blev då mätt vilket höll sig hela resten av dagen.
Det översta är en morotssallad med apelsin och russin i, det nedanför är först en laxsås  och en bönsallad med olika bönor, paprika, tomat, hackad vitlök, olivolja, pressad citron, salt och svartpeppar. Vi hade även fibertagliatelle med en vegetarisk pastasås. Bara LCHF mat.
Jag blev jättemätt. 
 
Idag ska jag äta lax med en god CF-sås och potatis till det. Har nyss ätit havregrynsgröd till frukost.
Kanske det blir folk av mig också, sån jag såg ut förut, eller nåt liknande iallafall.
 
 
 

Kommentera här: