Alltså äntligen

Det som inte är så kul är att shortsen är lite för små. Jag kan knäppa dom, men det är inge kul när magen putar ut. Nåja, jag måste försöka acceptera att kroppen förändras när åldern stiger. Fast det är svårt. Nyss var jag flicka och nu är jag tant. Ack ja.
Vi håller för fullt på att aktivera paviljongen. Tog fram trädgårdsmöbeln igår och skurade av den. Idag håller maken på att sätta fast paviljongen i marken och ska förstärka taket lite. Sen ska tygtaket på och möblerna dit och dynorna fram.
OCH det ska grillas i em. Jag har en fläskfilé i marinad och har köpt grönsaker som ska träs på grillpinnar.
+22 är det i skuggan och klockan är strax 12 på dan.
 
Så här såg det ut förra våren när paviljongen blev aktiverad. Tyvärr så blev den inte så himla mycket använd pga vädret. Inte många soldagar faktiskt. Jag tror vi grillade två eller tre gånger förra sommaren.
Däremot sommaren 2014 var den väldigt mycket använd och grillen åkte ut och in flera gånger i veckan. Hoppas det blir likadant i år.
 

Kommentarer:

1 Karin:

Ser fint ut med paviljongen, och jag hoppas att grillningen blev till belåtenhet!
Kramar Karin

2 Korpunge:

Mysigt!
Måste småskratta lite gott för jag känner då igen mig så med denna mage som inte ryms riktigt innanför byxlinningen längre =)) Var på stan och provade en storlek större men då hängde dom i ärslet i stället *skrattar* så vi får nog bara gilla läget. Jag har knytit ett gummiband runt knappen och spänner med denna då det behövs. Smidigt och lätt ;)
Kramen

Kommentera här: