Att bestämma sig

Det gäller att bestämma sig vad man ska göra av resten av sitt liv. Sitta på rumpan och låta tiden gå, eller aktivera sig med det man är intresserad av. Tja, det låter ju ganska självklart egentligen, men är inte lika lätt i praktiken. 
Jag gillar att knyppla, sticka, läsa böcker, laga mat, baka, pyssla. Men jag gillar också att sitta vid datorn, slå ner rumpan i soffan och slå på TV-n. Jag antar att det är ett sätt att fly verkligheten som ju kan va ganska jobbig ibland. 
Ibland känner jag mig såhär på dagarna. Jag är inte lika aktiv som jag var förr. 
 
Det är konstigt, jag går och sätter mig vid datorn och ska uppdatera min blogg, tycker att jag har en massa intressant att skriva om, men i slutändan blir det bara en gnällblogg. Är det så det är att bli sjukpensionär?
 
Idag har jag satt på potatis och morötter. Har en köttbit jag ska steka också. Det är min lunch. Jag satte mig en stund och försökte få ordning på knypplingen, men tankarna for iväg. Man måste va koncentrerad när man ska fixa fel i knypplingen. Jag var på kurs igårkväll och då upptäckte vi att jag hade ett fel, så jag fick gå tillbaka ganska långt och så var det sista kurskvällen igår, för gott alltså. Så jag får försöka klura ut själv hur jag ska få det rätt. 
Såhär ska den se ut när den är klart, och så här ser den ut nu, fast jag har kommit lite längre.
Jag hade kommit ganska mycket längre innan jag fick ta upp en massa. Så kan det gå.
 
 
 

Kommentarer:

1 Karin:

Knyppla ser svårt ut, jag förstår att man måste vara utvilad för att klura ut det.
Jag hejar på er/dig för promenerandet, och ska klicka på din hjärtelänk.
Ha det gott"
Kram Karin

2 Korpunge:

Ojoj så det ser tjorvigt ut att knyppla men så fint det blir. Ska bli spännande att få se när den blir klar!
Här känner jag också det finns massor att skriva om men hos mig skulle det också bli mycket gnäll men vi har det ju som vi har det eller hur och någon gång kanske vi också får må lite gott. Hoppas kan vi ju alltid göra ;)
Kramis

Kommentera här: