Pensionär

Jaha, så har man fyllt 65 och blivit pensionär. Det känns ju sådär. Dagen i sig var helt fantastisk. Den började med att jag åkte och klippte mig kl 9 på fm. Det behövde verkligen för jag har inte idas göra det förut. Jag har sånt där hår som kallas babyhår. Det är tunnd och tungt så när det blir lite längd på det så hänger det platt och stripigt. 
Jag måste använd lockborste och spray. Men så blir det fett på två dagar och då ser det inge kul ut alls. 
Men nu är jag kort hårig, tack och lov. 
Jag fortsatte förmddagen med att åka och träna en stund, kanske inte var det allra bästa beslutet så jag tränat tre dagar den veckan så jag hade lite träningsvärk. 
Efter det åkte jag på stan och satte in lite pengar på banken som jag fått på posten. Den var nån slags pensionspengar från nåt pensionsbolag. Engångsbelopp tyvärr. 
Jag gick och köpte mig ett par jeans och tänkte köpa nån slags top, men dom hade inte i min storlek och det var skitjobbigt att prova i den värmen, så jag gav upp om den.
Väl hemma vilade jag benen en stund, sen lagade jag lunch. Blodpudding och bacon. Precis när det var klart ringde mina söner, ett parsamtal, och talade om att det låg ett paket och väntade på mig vid vårt utlämningsställe. Vi pratade en bra stund och sen var maten kall och jag åkte och hämtade paketet. Vilket visade sig vara en dataskärm, 24 tum. WOW. En jättefin present. Gulliga söner jag har va =) . 
När jag åkte iväg hämtade jag även posten och där låg ännu en pensionsutbetalning från Folksams pension. Så jag åkte till banken med den också. 
När jag kom hem så öppnade jag ju förstås paketet och blev jätteglad. Pratade med pojkarna min och tackade. Men jag kopplade inte in skärmen den dagen för jag fick veta att jag skulle ha en HDMI-kabel som var bättre än den som var med. 
Sen ringde telefon igen och det var svärmor som grattade både mig och oss båda, för vi firade även 15-årig bröllopsdag. 
Sen var det eftermiddag och då ville jag inte äta så jag blev mätt för vi skulle ut på restaurang på kvällen för att fira, så det blev ingen blodpudding och bacon. Jag tog en banan och det fick räcka.
När maken kom hem så grattade han mig med ett jättevackert halssmycke.
Senare på kvällen var vi som sagt ut och åt en underbart god middag, en trerätters och jag tog ett glas av husets röda. Maken kunde inte då han körde

Kommentarer:

1 Karin:

Välkommen i gänget, och grattis i efterskott!
Du verkar ha haft en fin födelsedag, och jag hoppas att du är nöjd med skärmen.
Kramar Karin

2 Korpunge:

Oj, har ni redan varit gifta i 15 år!? herregud så tiden springer iväg! Stort grattis i efterskott och så hoppas jag skärmen fungerar bra så du är nöjd med den :)
Kramis

Kommentera här: