Idag är det mulet

Trots att jag gick och la mig före tolv inatt så sov jag till tjugo över tio. Och jag har banne mig inte kommit igång med att göra nåt. 
Jag funderar på om jag är sjuk eller vad det är. Är yr och har ont i huvudet, mår lite illa också. Eller är det helt enkelt inbillning. Jag kanske bara behöver rycka upp mig och sätta igång. 
Det ringde nån i fm som påstod att han var från postkodlotteriet och ville att jag skulle skaffa en massa extralotter så jag hade större chans att vinna i grannyran när den kommer hit. Han pratade och pratade, snabbt som 17 och han sa mitt namn i var och varannan mening. Bara det fick mig att kväljas. I vanliga fall hade jag överöstat honom med mitt nejtack, men då jag inte kände mig så alert så väntade jag tills han drog efter andan efter 10 minuter sådär...hmmm...nåja, kanske 3 minuter och så sa jag att det där får jag nog fundera på. Han gick på det och frågade om han kunde ringa senare ikväll nångång. Visst, sa jag, gör det, sen sa vi hejdå och la på.
Ack ja, så dom håller på, försäljarna och allt vad det är som måste försörja sig på sånt. Jag kommer ju givetvis inte att svara när och OM han ringer igen. Jag brukar inte svara på nummer som jag inte känner igen. Det är inte så ofta dom ringer då vi är med i NIX, men det händer ju ibland.
 
Vi brukar gå på second hand och kolla emellanåt på lördagar och ibland hittar vi kul grejer, som den här råttan t ex. Han står nu på köksbordet. Det här är inte köksbordet, vi har inte ett gult köksbord. Han står under en liten pall som det står en liten blomkruka på med en Saint Paula i. 
 

Kommentarer:

1 Karin:

Var rädd om dig!
Jag fixar inte så mycket numera. Vi brukar ha knytkalas och blir tilldelat det som behövs. Ofta brukar jag få laga risgrynsgröt. Ibland julköttbullarna. Så det är inte särskilt betungande.
Städning? Lite extra om jag känner för det!
Pyntar? Mycket lite. Ingen julgran mer!
Julklappar? Endast pengar till barnbarn!
Julafton? Firas hos vår dotter!
Min jul är numera ganska avstressande, och det är skönt!
Kramar Karin

Kommentera här: