Dum utnyttjad gammal pensionär

Såhär känns det som att nån står och gör mot mig nu. Hur dj-la dum får man bli. Har alltid försök hålla mig ifrån oeriösa försäljare. Förr stod killar på stan eller utanför maxi och ville man skulle köpa mobiltelefoner eller teckna abonemang. Numera har dom en liten butik inne på Ica Maxi hos oss. Jag vet ju, jag vet ju att jag ska vända på huvudet när jag går förbi. Men av nån anledning så gick jag in dit och frågade om hur abonemanget 3 fungerar. 
Jag fick reda på att jag skulle behöva betala en mindre månandsavgift än den jag gjorde med telia. Min ena son har 3 och det fungerar utmärkt. Han är jättenöjd. Så jag slog till. Killen tog fram en liten liten surfplatta som såg behändig ut. 
"Här har vi ett erbjudande" sa han och jag gick ju på det. Plattan gratis och jag band mig på abonnemanget i 24 månader. 199 kr i månaden låter ju inte så farligt. Jag har en iPhone, men den måste jag använda wifi till. Men den här nya Lenovon har eget abonnemang. 
Jag lovar, dom här killarna kan prata. Och när man som jag är trött av fibro, borelia, hjärtproblem och en massa andra fysiska problem så går det lite för snabbt ibland och jag åkte på allt. Det här hände i juni och nu är det 7 aug. Mycket vatten har runnit under bron. Jag har haft konstant ont i magen flera veckor. Legat vaken på nätterna och grubblat. 
Nu står jag här. Har lyckats reda ut en del, men jag är bunden till 199 kr i månaden på ett abonemang jag inte KAN använda. Jag har ingen täckning här, men måste enligt Mobilizera i Köping betala 199 kr multiplizerat med 24 = 4776 kr. Själva den lilla plattan är tack och lov inte bunden till abonemanget som för övrigt är Hallå som inte har täckning här what so ever. Så på plattan kan jag stoppa i ett abonemang från telia, som jag har ett liggande faktiskt. Det abonemanget är en del av vattnet som runnit under bron. Så dum, så dj-la dum jag är. Jag som skrutit för mig själv, att mig går det inte att lura minsann. Jag är så förbannad på mig själv.
Jag kommer iallafall ringa eller på nåt sätt höra av mig till Hallå på måndag. Funkar inte det kommer jag att kontakta plus eller nåt för på nåt sätt måste jag kunna bli löst från det är. Går inte det, så kommer jag att skrapa ihop pengarna och betala hela summan och hoppas jag har lärt mig en djävligt dyr läxa.
En annan sak. Den stackars lilla plattan ligger nu på Mobilizera i Köping för vidare transport till fabrik, den är nämligen felande. Det finns inget ljud på den. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
 

Kommentarer:

1 Karin:

Vända bort huvudet, gör jag alltid numera när en försäljare närmar sig. Och ändå känner man sig taskig för att man inte säger hej ens.
Hoppas att allt reder upp sig igen!
Kramar Karin

2 Korpunge:

Men jösses! Ja dom är verkligen lömska må jag säga :/ Hoppas det fixade sig eller hur gick det?
Kramen

Kommentera här: